Nieuws
 

28 Januari 2024: Vandaag waren we op de kattenshow in Nijkerk. Malia en Milano hebben allebei hun 2de CACE punt behaald met een mooi keurrapport. Het was een gezellige show met ze alle zo. In April gaan we naar de NLKV show in Sliedrecht.
15 Oktober 2023:
We zijn met Malia en Milano naar de kattenshow in Woudenberg geweest. he hebben het goed gedaan en hebben allebei hun punt. Malia kreeg ook nog de Best in Varierteit. De resultaten staan op de showpagina.
08 Oktober 2023:
Vandaag hebben we weer verdrietig nieuws te verwerken. Chalena is heel plots in mijn armen overleden. ze was aan het spelen en kwam daarna even een knuffel halen en bij me op schoot liggen. ze deed plots heel raar en is toen in mijn armen overleden. We hebben de poezen afscheid laten nemen en Chalena ligt bij Michael en Aisha in de tuin. Ik ga je missen lieve coon meisje. voor altijd in me hart.
25 September 2023: 
Gister zijn we met Donna, Milano en Malia naar de kattenshow in Apeldoorn geweest. Donna heeft daar haar laatste CAPM punt gehaald en is nu Wereldpremior. Ik ben super trots op haar. Milano en Malia hebben allebei hun laatste CAGCI punt gehaald. Ze zijn nu Groot Internationaal Kampioen. Ook is Malia voorgedragen voor Best in Show. Helaas is ze het niet geworden. Ik ben super trots op ze. Het was een gezellige dag. Onze volgende show is 15 oktober in Woudenberg met Milano en Malia
22 Augustus 2023: Vandaag hebben we verdrietig nieuws. Michael is overleden. we vonden hem vanochtend dood. We denken dat hij een hart stilstand heeft gehad. Hij was al helemaal koud. We hebben de poezen afscheid laten nemen. en we hebben hem begraven in de tuin.
Wat zal ik jou missen, je zit voor altijd in me hart. 
10 mei 2023: Vandaag hebben we Lily laten steriliseren. Op naar een goed herstel. Ze staat nu op de kastraten pagina.
23 April 2023:
Vandaag gingen we met Milano, Malia en Donna naar de kattenshow in Dalfsen. Was wel lang rijden maar we hadden er zin in. De poezen hebben het goed gedaan. Donna de punt, Malia de punt en voordracht Best in Show helaas niet geworden. Milano heeft ook de punt, mocht ik ook voordragen voor Best in Show en hij kreeg hem. Toen moesten alle best in shows op een rij. En Milano werd van alle halflangharen Best of Best. Super trots op Milano en ook op Donna en Malia! De dagen hierna zal ik het nog even op een roze wolk drijven :)
29 Januari 2023:
Vandaag zijn we naar de kattenshow in Nijkerk geweest. De poezen hebben het goed gedaan en hebben allemaal hun punt gekregen. Het was wel een hele lange showdag maar super gezellig.
20 September 2022: 
Na 2 jaar niet naar show te zijn geweest door corona, waren afgelopen zondag met ons macherina team op de show in Nijmegen. Donna, Malia en Milano waren mee. Ze hebben allemaal hun punt behaald en Malia mocht zelfs nog een keer naar de keurmeester, helaas koos de keurmeester een andere poes. Donna mocht ik voordragen voor Best in show, veel concurrentie.  Helaas niet geworden, maar ze had wel 1 stem gekregen. Dus ben trots op de poezen

02 Maart 2020: Gisteren zijn we met Malia, Milano en Donna naar de kattenshow geweest. Donna heeft haar 2de CAPM punt behaald. En Milano en Malia hebben allebei hin laatste CACIB punt behaald en zijn nu Internationaal Kampioen. Het was een gezellige dag en ben trots op mijn poezen

27 Januari 2020: Gisteren zijn we met Malia, Milano en Donna naar de Wereldshow in houten geweest. Donna heeft haar 1ste CAPM pnt behaald Milano en Malia hebben beide hun 3de CACIB punt behaald. Ook werd Malia Best in Varierteit van alle Maine coons  effen met wit. We zijn erg trots op Malia, Milano en Donna.  Het was een super gezellige dag met veel vrienden. Op naar de volgende show 1 maart in Sliedrecht
15 December 2019: 
Vandaag zijn we naar de kattenshow in Oirschot geweest. Milano en Malia hebben hun 2de CACIB punt behaald. Donna heeft haar laatste CAGPE punt behaald en is nu Groot Europees Premior. Op naar haar laatste titel! Onze volgende show is op 26 Januari 2020 in Houten.
01 Oktober 2019: Op 22 september zijn we met Donna, Milano en Malia afgereisd naar de kattenshow in Ede. Ze hebben het heel goed gedaan. Milano en Malia hebben beide hun eerste CACIB punt behaald. Donna heeft haar 6de CAGPE punt behaald. Nog 1 punt voor haar en dan is ze Groot Europees Premior. Het was een super gezellige dag. Op naar de volgende show!!
02 April 2019:
Afgelopen zondag zijn we naar de kattenshow in gouda geweest. Malia en Milano hebben daar hun laatste CAC punt gehaald en zijn nu Kampioen. Ook kreeg Milano een speciale prijs van de keurmeester omdat ze hem heel mooi vond. Donna heeft ook haar CAPGE punt gehaald. Ik ben weer super trots op de poezen. De resultaten zijn bijgewerkt op de showpagina.
25 Februari 2019:
Gisteren waren we met Milano, Malia en Donna op de kattenshow in Eindhoven. Allemaal hebben ze hun punt behaald. Met Donna mocht ik terug naar de keurmeester om te kijken wie de BIV zou krijgen. Die is naar de poes van Chantal gegaan. Malia mocht ik voordragen voor Best in Show. helaas niet geworden maar ben trots op de poezen. Resultaten staan op de showpagina. 31 maart zijn we in Gouda te bewonderen.
05 Februari 2019:
Op 27 januari zijn we met Milano, Malia en Donna naar de kattenshow in Houten geweest. Het was al met al een gezellige dag maar ook een lange dag. Donna heeft haar 3de CAGPE punt gehaald. Malia had concurrentie in de open klasse. Maar malia kreeg uiteindelijk haar 1ste CAC punt. Milano heeft ook zijn 1ste CAC punt behaald. Ook mocht ik Milano voordragen voor Best in Show. Helaas niet geworden. wij zijn trots op onze poezen en ze zijn ook weer te bewonderen op de volgende show in Eindhoven op 24 Februari.
04 November 2018:
Op 28 Oktober zijn we afgereisd naar de kattenshow in Sliedrecht. Donna, Milano en Malia waren weer mee. Donna heeft haar eerste CAGPE punt gehaald en had ook de voordracht best in show. Milano heeft U1 gehaald en ook hij is voorgedragen voor best in show. Malia had een concurrent, die was ook mooi. Malia heeft U2 gekregen. Ik ben trots op mijn poezen en de resultaten staan op de showpagina.
23 Oktober 2018:
Op 7 Oktober zijn we met Donna, Milano en Malia naar de show in Wassenaar gegaan. Milano heeft daar zijn U1 gehaald en hij heeft een mooi rapport, hij heeft veel lovende woorden gekregen. Ook Malia heeft haar U1 behaald. Donna heeft haar laatste CAPE punt behaald en is nu Europees Premior. Ook werd ze voorgedragen voor Best in Show en won deze ook nog. Super trots op onze poezen! 
De uitslagen staan op de showpagina en onze volgende show zal 28 Oktober in Sliedrecht zijn.
02 Oktober 2018:
Afgelopen zondag hebben Malia en Milano hun 2de show gehad. Ook Donna was weer gezellig mee. Ze hebben het goed gedaan. Milano kreeg U1 en Malia had 1 concurrent en werd uit eindelijk U2. Donna heeft haar CAPE punt en moesten samen met Xelly van Chantal terug komen bij de keurmeester wie nou de nominatie Best in show kreeg. Dat was zeer spannend want we waren ook snel weer terug waar we zaten.
uiteindlijk mocht ik Donna voordragen voor Best in Show. De best in show ging naar een Noorse Boskat. Die kreeg 2 stemmen. Donna kreeg ook 1 stem. Al met al super trots op mijn poezen. Aanstaande zondag 7 oktober zijn wij op de show in Wassenaar.
De resultaten staan op de showpagina.
23 September 2018: Afgelopen week werd Aisha heel ziek. De dierenarts heeft een echo gemaakt waaruit bleek dat ze kanker had. Aisha is op 20 september thuis overleden. Ze heeft een mooi plekje gekregen in de tuin. Ik mis haar enorm. Ze zit voor altijd in me hart.
11 Augustus 2018:
Na een lange tijd weer even een update :)
We hebben besloten dat Malia en Milano blijven in de cattery. Ze staan al op de poezen en katers pagina en zullen binnenkort hun eigen pagina krijgen. 
We hebben een zomerstop gehad qua showen maar die is weer voorbij. Onze 1ste show zal 9 september zijn te Rotterdam met Donna, Malia en Milano.
29 april 2018: 
Afgelopen maandag zijn we met Rain en Claire naar de specialist in Barendrecht geweest voor de echo. Rain en Claire hebben allebei geen afwijkingen en zijn dus HCM en PKD vrij. Dit staat ook vermeld op hun eigen pagina. De kittens doen het goed. Ze eten al goed brokjes en waren al heel snel zindelijk. De pagina zal worden bij gewerkt. Voor meer foto's kunt u ook een kijkje nemen op mijn facebook pagina, Marian Duister verhoef.
04 April 2018: Op 15 maart 2018 zijn er kittens geboren!!! :) Voor meer informatie kunt u  op de pagina kittens kijken.
28 Februari 2018:
Claire is FIV/FeLV Vrij. Zij verwacht rond 11 maart kittens :) Wij zijn super blij. Voor meer informatie over de combinatie zie onze planning pagina.
28 Januari 2018: 
Vandaag zijn we met Rain en Donna naar de show in Houten geweest. Rain heeft zijn 1ste CACIB behaald en Donna heeft haar 2de CAPE behaald en kreeg ook Best in Varierteit en Voordracht Best in Show. We zijn super.trots op Rain en Donna. De resultaten staan op de showpagina en we gaan 4 maart naar de show in Baarn.
15 Januari 2018: Er is weer een nieuwjaar begonnen. Inmiddels is het nest van 2014 alweer 4 jaar geworden. HIEPER DE PIEP HOERAAAA!!!
Op 28 Januari 2018 zijn wij met Rain en Donna op de Kattenshow in Houten aanwezig. Ook hopen we, in dit jaar dat we in onze cattery een nestje mogen verwelkomen. Maar moeder natuur doet wat zij wil.
01 November 2017:
Op 29 Oktober 2017 zijn we naar de Halloweenshow van de NLKV geweest te Oirschot. Rain heeft daar zijn laatste CAC gehaald en is nu Kampioen. Donna kreeg haar eerste CAPE punt en Best in Variëteit, ook werd ze voorgedragen voor Best in Show maar die heeft ze verloren. Ik ben super trots op mijn poezen. De resultaten staan op de showpagina. 
04 Oktober 2017:
Op 24 September zijn we naar de kattenshow in hoevelaken geweest.
Claire, Donna en Rain waren met ons mee. Ze hebben het goed gedaan! Claire kreeg haar laatste CAC punt en is nu Kampioen. Donna kreeg ook haar laatste CAGPI punt en is nu Groot Internationaal Premior. Rain heeft zijn 2de CAC punt. Nog 1 te gaan en dan is hij ook kampioen. Vandaag is het dierendag, maar bij ons is het altijd dierendag!! Ze worden weer lekker verwend zoals altijd. De showresultaten staan op de showpagina. Tot de volgende update!
30 Augustus 2017: 
Afgelopen zondag zijn we met Donna en Rain naar de show in St Job in 't Goor, België afgereisd. Ze hebben het beide goed gedaan en ben super trots op ze. Donna kreeg haar 2de CAGPI punt en werd ook BIS gesteriliseerde poezen. Rain heeft zijn eerste CAC gehaald en werd ook nog voorgedragen voor Best In Show. Helaas niet geworden. Maar was leuk om daar met Rain al tussen te staan. Het was een geslaagde en super gezellige dag. De resultaten staan op de showpagina. De volgende show waar wij met onze poezen zijn is 24 september 2017 in Hoevelaken.

10 April 2017: Gisteren gingen we met Donna, Claire en Rain naar de laatste show voor de zomerstop. Donna heeft daar haar eerste CAGPI gehaald. Ze hadden de Black Tortie Tabby's en Blue Tortie tabby's samen gevoegd voor de BIV. De BIV ging naar de mooie Black Tortie Tabby poes van Chantal. Rain zit voor de laatste keer in de Jeugdklasse 6-10 maanden katers. Hij heeft een prachtig rapport. Helaas door zijn kittenvacht ging de BIV naar een andere Volwassen blauwe kater. Rain en een Black Smoke kater waren de enige 6-10 maanden katers, helaas was er geen 1 van beide genomineerd. Wat wel raar was :/ maar ja. 
Claire ging voor haar 2de CAC die heeft ze binnen. Nog 1 punt te gaan en dan is ze kampioen. Het was een gezellige dag en we konden lekker op tijd naar huis. Nu is de zomestop begonnen qua shows betreft. In een najaar zult u onze Macherina Coons weer kunnen bewonderen op de show. Voorals nu mogen ze lekker gaan genieten. De uitslagen kunt u vinden op de Showpagina. 
08 April 2017:
Micheal is vandaag 5 jaar geworden!!!!
11 Maart 2017:
Zondag 5 maart zijn we met Donna, Rain, Claire en Prins Harlekino afgereisd naar een kattenshow in Sliedrecht. Ze hebben allemaal hun punt gehaald. Voor Donna was dat haar laatste punt dus in nu Internationaal Premior!! Helaas waren er niet voldoende Blue Tortie Tabby's, anders had de keurmeester, Donna een Best in Variëteit gegeven. Wel werd er bij de keuring gezegd dat ik haar mocht voordragen voor de Best in Show gesteriliseerde poezen. Helaas is ze het niet geworden. Maar was wel weer leuk om er tussen te staan. Wij zijn super trots op de poezen en de uitslagen staan op onze showpagina. Het was een super gezellige dag en onze volgende show zal 9 april in Olst zijn.  
03 Februari 2017:
Op 29 januari zijn we naar de kattenshow in Houten geweest.
Camilla heeft daar haar laatste CAC punt behaald en is nu Kampioen!
Rain heeft zijn U1 gehaald en een nette keurrapport moest ook terug komen bij de keurmeester voor de nominatie werke kater ze ging voordragen in de jeugdklasse 6-10 maanden en moest tegen een oudere witte maine coon kater die uieindelijk ook de voordracht kreeg. Dat snapte ik wel, Rain is net 6 maanden. Donna heeft haar 3de CAPIB punt behaald. Ook heeft ze de BIV gewonnen en was ze genomineerd voor BIS. Daar moest Donna tegen 2 andere tortie gesteriliseerde poezen. De keurmeester had het moeilijk maar ging uiteindelijk voor Donna. Dus ik mocht Donna voordragen voor Best in Show. Donna heeft geen BIS gehaald, die ging naar een mooie Black Tortie Dame.
We hebben een super gezellige dag gehad. al duurde hij wel wat lang.
Wist je dat..... Wij regelmatig foto's van onze poezen op Facebook plaatsen.
Zoek ons eens een keertje op onder de naam Marian Duister Verhoef.
Onze volgende show staat gepland in Maart.
20 Januari 2017:
We zitten in een nieuw jaar! Hopelijk mogen wij dit jaar een nestje verwachten. Het eerste nestje; het C-nestje is 12 januari 3 jaar geworden!! Ook hebben wij ons eerste show van dit jaar gepland. Deze wordt gehouden op 29 Januari 2017 in de Expo te Houten. Donna, Camilla en Rain gaan dan mee. Sommige katten hebben nieuwe foto's op hun eigen pagina!!
24 December 2016:
Lily is vandaag jarig, ze is 5 jaar geworden!!
11 December 2016:
Vandaag zijn we met Donna, Aisha, Camilla en Rain naar de kattenshow in Delft geweest. Ze hebben het goed gedaan. Allemaal hebben ze hun punt behaald. De resultaten staan op de showpagina. Aisha heeft haar laatste CAPIB punt behaald en is nu Internationaal Premior. Donna heeft ook nog Best in Varierteit gewonnen en werd donna en Rain samen ook nog voorgedragen voor best in show. Rain heeft verloren, die moest tegen een kater die al een stuk ouder was. Maar Donna heeft de Best in Show gesteriliseerde poezen gewonnen met 3 van de totaal 5 stemmen. Wij zijn super trots op de poezen. Het was ook weer super gezellig!
02 December 2016:
Op 28 November zijn we met Lily en Michael naar Barendrecht gegaan voor hun HCM/PKD echo. Ook hebben ze nogmaals hun PL getest. Dit was bij Lily en Michael allemaal goed!! Wij zijn super blij. de resultaten staan op hun eigen pagina. Ook zijn we op 11 december op de show in Delft met Rain, Donna, Camilla en Aisha.
14 November 2016:
Gisteren zijn we voor het eerst naar de show van Limbra Cat geweest. Het was een gezellige show. Donna, Rain, Camilla en Aisha waren mee.
Ze hebben allemaal hun punt gehaald. Zie de showpagina. Camilla heeft ook mee gedaan aan de special Eigen Fok. Helaas niet geworden. Donna mocht ik voordragen voor best in show. Toen ze aan de beurt was stond ik met 2 andere mooie gesteriliseerde maine coon poezen. En tot mijn verbazing en trots hebben ze Donna gekozen. Dus Donna is Best in show gesteriliseerde poezen maine coons. Ze kreeg 3 van de 5 stemmen. Ze hebben het super gedaan. Dus ik ben super trots op onze poezen!! 
02 November 2016:
30 Oktober zijn we met Aisha, Harlekino, Donna en Rain naar de Kattenshow in Eindhoven geweest. Harlekino was als eerste aan de beurt. Hij heeft zijn laatste CAP punt gehaald en is nu Premior. Terwijl ik met Harlekino bij de keurmeester was moest Aisha ook naar een andere keurmeester. Gelukkig kon Chantal ons helpen en is met Aisha naar de keurmeester gegaan. Ook Aisha heeft haar punt gehaald. Rain mocht naar Dhr. Raemsdonck. Hij vond hem erg mooi Blauw. Donna heeft ook haar laatste CAP punt gehaald en is ook Premior. Rain is ook nog Voorgedragen voor Best in Show. Helaas niet geworden. Hij was de jongste van het stel en we stonden daar met zijn 6en. Maar ik ben super trots dat ik daar samen met Rain tussen stond. Het was een gezellige dag en ben super trots op mijn poezen. de uitslagen staan op de showpagina.
Inmiddels Heeft Rain zijn eigen pagina gekregen. 
16 Oktober 2016:
Afgelopen donderdag was het zover, onze nieuwe aanwinst is bij ons gekomen om ons cattery te versterken. Chiimoo's Rain is een Blue Smoke, Maine Coon katertje. Wat een prachtige manneke. Het was nog wel even wennen voor hem. hij gromt en blaast naar de andere maar dat is niet zo gek als je ineens in een andere omgeving bent. Gelukkig heeft hij een pleegmoeder in Donna gevonden. Het komt helemaal goed met hem. Rain krijgt op ten duur zijn eigen pagina.
Ook zal Rain te bewonderen zijn op de show in Eindhoven. :) 
11 Oktober 2016:
9 oktober waren we op de show in Wassenaar. Prins Harlekino, Aisha en Donna waren mee. Ze hebben het super gedaan. alle 3 hebben ze hun punt. Ook was donna genomineerd voor best in show. maar een andere poes die mocht worden voorgedragen.
Zij leek spreken op Donna. Dus het was voor de keurmeester erg moeilijk.
We zijn er ook achter waarom ze sprekend op elkaar lijken. ze hebben ergens achter aan in de stamboomlijn een zelfde lijn zitten. Prins Harlekino was voorgedragen voor Best in Show. Hij is het wel niet geworden. maar ben super trots dat ik met Prins Harlekino er tussen stond.
De resultaten staan op de showpagina :)
Onze volgende show is een leuk, Griezelige show :) in Eindhoven op 30 oktober.
19 September 2016:
Gisteren zijn we naar de Show in Rotterdam geweest met Aisha en Prins Harlekino. Beide hebben hun CAP punt gehaald. Aisha is nu Premior!!! Ook hebben ze allebei mee gedaan aan de Ringkeuring bij de kastraten. Hier is Aisha 8de geworden en Prins Harlekino is 9de geworden. Wij zijn super trots op onze poezen. De resultaten staan op de showpagina. De volgende show waar wij aanwezig zullen zijn is in Wassenaar op 09 oktober 2016.
08 September 2016:
In het najaar gaan we naar een aantal shows. de resultaten komen dan op onze showpagina te staan.
28 Juni 2016:
We hebben een poos geen update geplaatst omdat we verschillende dingen aan ons hoofd hadden. Maar we hebben weer nieuws :-)
We hebben besloten Harlekino te sluiten. Hij staat nu op onze kastraten pagina.
27 April 2016:
Zondag 24 april zijn we naar de Show geweest met Donna en Aisha. Allebei in de kastraten klasse. Ze hebben allebei een super keurrapport en beide hun CAP punt behaald. Ook heeft onze Aisha de BIV gehaald. het was een super gezellige dag met een lach en een traan. En we hebben weer met onze vrienden gepraat. De resultaten kunt u zien op de Showpagina.
23 Januari 2016:
Vandaag staat er een nieuw fotocollage op de pagina; vorige nestjes van ons C-nestje, die inmiddels 2 jaar zijn.
12 Januari 2016:
Het C-nest is vandaag 2 jaar geworden!!! Hiep Hiep Hoera!!!!
10 Januari 2016:
Het nieuwe jaar is begonnen, over 2 daagjes is de 9ling van het eerste nestje van Lily en Michael alweer 2 jaar!! Foto's zullen snel volgen op de vorige nestjes pagina. :)
17 December 2015:
Wij hebben een planning pagina.
18 Oktober 2015:
Vandaag is Donna 3 jaar geworden!! Hiep Hiep Hoera!! :)
28 September 2015:
Gisteren waren we met Chanella, Aisha en Harlekino op de kattenshow in Nijmegen aanwezig. Ze hebben het super goed gedaan en ben super trots op ze!!! :)
Harlekino had 1 concurrent hij was 2,5 maand ouder. Harlekino heeft uiteindelijk U2 gekregen, maar ik ben super trots op hem! Aisha heeft haar 1ste CAP punt behaald en Chanella heeft haar 2de CACIB punt behaald ondanks dat ze niet echt haar dag had. hihi. Ze is een blijft een tortie natuurlijk :D. Alle showuitslagen kunt u vinden op onze showpagina. Het was al met al een super gezellige dag. :)  
16 September 2015:
Hieper de piep Hoera.. Op maandag 14 September is onze Aisha 1 jaar geworden!!
Ook zijn wij 27 September met Harlekino, Chanella en Aisha op de Kattenshow in Nijmegen te bewonderen.
21 Augustus 2015:
Afgelopen week heeft Aisha plots een baarmoederontsteking gekregen en is met spoed geopereerd. Haar baarmoeder zag er slecht uit en er zat pus in. We hebben besloten om haar gezondheid voor te laten gaan en hebben haar laten steriliseren. Gelukkig maak ze het nu goed en gaan we haar heerlijk vertroetelen. In de toekomst gaat zij gewoon mee naar de kattenshows maar dan wel als kastraat poes. Inmiddels is haar pagina te vinden op de kastraten pagina.
28 Juli 2015:
Het is weer tijd voor een update wat er in onze cattery is gebeurd :).
Chester hebben wij op een suprelorin implantaat gezet, die over ongeveer een jaar uitwerkt.
Tegen die tijd vinden wij dat Aisha een mooie leeftijd heeft om kittens te krijgen. 
Ook hebben wij een nieuwe youngster mogen verwelkomen in onze cattery. Ben je nieuwgierig?? Kijk dan maar eens op de pagina van de katers.
17 Juni 2015:
Alle poezen hebben een eigen pagina gekregen.
15 Mei 2015:
U zult wel gemerkt hebben dat de website veranderd is.

vanaf heden komen hier alle nieuws berichten over onze cattery
van als ze jarig zijn tot aan kattenshows uitslagen en kittens.
Veel Kijkplezier op onze website!!!!!